Locatie 

Sinds 1969 is Spant hét theater van Bussum. Een theater waar jaarlijks circa 100 theatervoorstellingen worden georganiseerd. Het theater kent een zeer gevarieerd theateraanbod, van Bach tot Bauer met nieuw talent zoals Van der Laan & Woe, Ronald Goedemondt en Racoon en toppers als Jochem Myjer, Youp van ’t Hek en Bløf.

Met 2 prachtige podia en een centrale ligging is Spant dit jaar de locatie waar de CCMA Awards Manager of the Year 2019 plaatsvindt.

Adres 

Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SBBussum

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden 

Spant ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation Bussum Zuid op loopafstand.

Hotelsuggesties in de buurt 

Mocht u onverhoopt toch een overnachting willen boeken, nog geen 3 km van het Spant kunt u overnachten in Hotel Jan Tabak.

https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-bussum-jan-tabak, andere hotelsuggestie is Vesting Hotel Naarden, dit hotel is 4 km gelegen van het Spant.

http://www.vestinghotel.nl

Chauffeur nodig?

Via onderstaande link bieden we u de mogelijkheid om van tevoren online een chauffeur te reserveren.

http://yourprivatedriver.nl

 

Spant-buiten-45-e1492696081565