Yource

Partner

Yource

Yource is een internationale topspeler in klantcontact welke is ontstaan uit de samenwerking van de Nederlandse klantcontact organisaties PCS en FINTREX en het Belgische outsource bedrijf Mifratel. De naam Yource is een samentrekking van You (de mens staat centraal, zowel medewerker als klant) en Source (het sourcen van klantcontact, de corebusiness van de totale groep). Mifratel, PCS en FINTREX blijven werken onder hun eigen naam, maar zijn zichtbaar onderdeel van de Yource groep.

In de afgelopen jaren hebben de bedrijven die nu Yource vormen een enorme groei doorgemaakt. De bestaande fundamenten, met de daarbij behorende medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers, houden wij in stand. Yource staat voor wat ons verbindt. De synergie én de specialisaties van de bedrijven, die samen Yource vormen, creëren de mogelijkheid om onze klanten een totaaloplossing op maat te bieden. En bovenal bieden wij onze 5.200 medewerkers, die wij members noemen, met onze eigen academy een employee journey, waarin zij zich blijven ontwikkelen. Yource is voor ons een logische stap om onze klanten en medewerkers een nog betere toekomst te kunnen bieden.

Als groep biedt Yource toegang tot alle vormen van klantcontactdiensten: Uitzenden & detachering, opleiding, training, outsourcing, nearshoring, offshoring en insource oplossingen.

Adres:
Aert van Nesstraat 45, Rotterdam
Contact:

Phone: +31 88 3468787
Email: contact@yource-group.com